Címlap

Találatok: 1009

Ezzel a címmel hirdettük meg a hagyományosan évente rendezett Általános Iskolai Alapítványi Bálunkat, melyhez idén az iskola diákjai is csatlakoztak egy rajzpályázat keretében.

A szebbnél szebb gyerekrajzokat az ÁLOMUDVAR-ról a bálozó közönség 2017.november 25. este a gimnázium aulájában megcsodálhatta és véleményezhette is.  A végső döntést egy független szakmai  zsűri és maguk a gyerekek hozták meg. 

A bál szervezése, előkészítése során eddig nem tapasztalt szülői és tanári összefogás bontakozott ki, mely természetesen tettekben is megnyilvánult. Nem csupán a felajánlott tombolák, sütemények rekord mennyisége példaértékű, hanem a 190 feletti vendéglétszám is.

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik belépő és támogatójegyek vásárlásával, felajánlásokkal és tombolatárgyakkal, munkájukkal  támogatták az alapítványt. Külön köszönetet mondunk Lengyel Tímeának a dekorálásért , Rális Erika rajztanárnak a rajzok előkészítéséért, véleményezéséért,  Schäffer Péter vállalkozónak a berendezésért, a Huber családnak a büfé üzemeltetéséért, a  Fonyód Konyha Nonprofit Kft dolgozóinak, akik finom vacsorával lepték meg a vendégeket.

 A jó hangulatú bál az első lépés ahhoz a célhoz vezető úton, melynek végső állomása tavasszal egy szép napsütéses szombaton  a gyerekekkel, felnőttekkel, segítő vállalkozókkal összefogva az iskola udvarának megújítása . Ehhez várunk a továbbiakban is mindenkitől  támogatást, akár alapanyagokkal, eszközökkel, munkaerővel, gépekkel, ötletekkel.

Szeretnénk ezt a dolgos, szorgos tavaszi szombatot egy közös nagy bográcsozással megkoronázni és egyúttal  gyerekeinknek is jó példával szolgálni. Bízunk a közös munkaközösséget formáló erejében és további  lelkesedésben .

Találkozzunk tavasszal is!!!!!!!!!!

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Szülői Közössége     

 

Kategória: