Címlap

Írta: Robi
Találatok: 839

2018.január 20-21-én rendezték meg a Diákolimpia Országos Floorball döntőjét Komáromban. A szombati eseményen a gimnázium VII. korcsoportos lány csapata 2. helyen végzett.

Vasárnap az általános iskola III. korcsoportos lányai kezdték meg a tornát. A csoportot két győzelemmel és egy vereséggel zárták, így csoport másodikként jutottunk az elődöntőbe. A döntőbe kerülésért Balatonszemes csapatát kellett legyőzni. A mérkőzés 2:2-es döntetlennel zárult. Ezután büntetők következtek, amit a fonyódi lányok 2:1-re megnyertek.

A döntőben ismét Komárommal kerültünk össze, akiktől a csoportmérkőzésen 4:3-ra kikaptunk.

Hatalmas magabiztossággal és precíz, pontos játékkal a mérkőzés befejezése előtt 3:1-re vezettek. A játék befejezése előtt Komárom szépített  3:2-re!

A visszalévő 2:30 percben kemény küzdelem árán meg tudták tartani előnyüket, így Országos Bajnokokként zárták diákolimpiai szereplésüket  a III. korcsoportos lányok.

 

Csapattagok:

Szerdahelyi Dorka

Horváth Luca

Szabó Száva Hargita

Szántó Zsófia

Iváncsics Léna

Sutyor Médea Anna

 

A tornát a IV. korcsoportos lányok zárták, akik magabiztos játékkal, veretlenül jutottak el a döntőig. Sajnos a döntőben nem sikerült nyerniük így ők másodikak lettek.

 

Csapattagok:

Bodó Kata

Huber Lili

Csonták Alexandra

Köves Réka

Koponyás Laura

 

Hatalmas sikert ért el Fonyód. Ismét az ország legsikeresebb iskolájaként zárta a diákolimpiát.

 

Ezúton szeretnék gratulálni a gyerekeknek, akik kitartó munkával eljutottak idáig és kollégáimnak, akik segítették őket!

 

Kolozs László

Kategória: