Címlap

Találatok: 103

Tisztelt Szülők!

Köszönjük a tankönyvek kiosztásakor tanúsított segítő együttműködést. Kérjük, akik nem hagyták a helyszínen a kitöltött iskolai papírokat, szíveskedjenek első napon gyermekükkel beküldeni az osztályfőnököknek.

A 2021-2022-es tanévvel kapcsolatos információk:

  1. Az iskolába 7.00 órától az udvaron keresztül jönnek be diákjaink.
  2. A tankönyvek szeptember 1-én 7.30-tól a szokott helyen még átvehetők.
  3. Az első tanítási napon 3 tanórát tartunk alsó tagozaton (aki nem ebédel 11.00 óra után, aki csak ebédel 11.45 után hazamehet). 4 tanórát tartunk a felsősöknek, így aki nem ebédel 11.40-kor, aki csak ebédel 12.30 után hazamehet.
  4. A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Kérjük, hogy amennyiben gyermeküknél bármilyen betegségre utaló tünetet (tüneteket) észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a családban vagy a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.
  5. Első tanítási nap, szeptember 1., szerda. A fonyódi óvodából érkező elsősök együtt jönnek át az óvónénikkel. A 2-8. évfolyam tanulói az iskola szabadtéri színpad felőli bejáratához érkezzenek.

Kérjük az időjárásnak megfelelő ünneplő öltözetet (fehér felső, sötét alj/nadrág, szükség esetén kabát).

8.00 órakor kezdődik a tanévnyitó ünnepség, ami jó idő esetén az iskolai színpadon, eső esetén szülői jelenlét nélkül kerül megrendezésre az iskola épületében (zárttéri program).

Mindenkinek sikeres tanévet, jó egészséget kívánunk!

 

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola dolgozói

Kategória: