Címlap

Találatok: 242

Tisztelt Szülők!

 

A Nemzeti Erőforrások Minisztériumától kapott utasítás szerint digitális oktatásra állt át iskolánk. Ennek megfelelően pedagógusaink digitális munkarend keretében folytatják az oktatást online rendszerben. Egyúttal felhívják a figyelmünket arra, hogy ezt a változást elrendelő 17/2021 EMMI határozat fő célja a járvány gyorsuló terjedésének megakadályozása, ezért gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben biztosítsunk.

Fontos feladatunk felhívni arra az érintettek figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek, és az iskola nem vállal felelősséget az esetleges fertőződésért, megbetegedésért.

Köszönöm eddigi támogatásukat, a szabályok betartásán alapuló segítségüket, megértésüket, és a további felelősségteljes hozzáállásukat.

Rendkívül fontos: tanuló az iskolába csak teljesen tünetmentesen, betegségre utaló legkisebb jelek nélkül léphet be, az előírt módon, amit érkezéskor ellenőrizni fogunk. Bármilyen fellépő probléma esetén a gyermeket a szülő, gondviselő azonnali értesítése után haladéktalanul hazaküldjük, vagy a gondviselőnek átadjuk (köteles a szülő telefonos elérhetőségét megadni). Elkülönítésre nincsen lehetőségünk.

A fentiek értelmének megfelelően, a 2020 márciusi záráshoz hasonlóan csak abban az esetben jelezzék felügyeleti igényüket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ha azt más módon (otthon tartózkodó/otthon dolgozó családtag, családok/barátok közötti kiscsoportos felügyelet a gyermek környezetében, felügyelet megosztása, stb.) nem oldható meg.

Így van esélyünk arra, hogy a pandémia ne húzódjon el, és újra kinyithasson iskolánk a tervezett áprilisi időpontban.

Az étkeztetési igényt minden esetben kérjük a Fonyód Konyha Kft fele jelezni.

 

Köszönettel:

Iskolavezetés

           

Kategória: