Kategória:

Tisztelt Szülők, Munkaközösség-vezetők!

Iskolánk 2022. május 10-én és 11-én papírgyűjtést szervez. Május 10-én (kedden) 13-17-ig; május 11-én (szerdán) 7-13 óráig várjuk az összegyűjtött vagy leselejtezett újságot és könyvet.

Kérjük. hogy a kemény borítójú könyvek fedelét távolítsák el, mert ez is karton­­­­nak számít. Az így gyűjtött papír kilójáért előre láthatóan,17 Ft-ot fizetünk. A kartonok és dobozok értéke oly mértékben csökkent, hogy csak az elszállítást tudjuk biztosítani, nem tudunk érte fizetni. Ha lehetőségük van rá, a nagyobb mennyiségű papírt egyből Lengyeltótiba is vihetik.

Cím: Hulladékgyűjtő Telep, Lengyeltóti, Bajcsy-Zsilinszky utca 4. Ott az iskola és a gyermek nevét megadva fel kell iratkozni, és később a szokásos módon fize­tünk.

A papírgyűjtés ideje alatt folyamatosan 3-4 segítőre lesz szükségünk, ezért kér­jük az osztályok szülői munkaközösségét, hogy támogassanak a szervezés­ben, biztosítsák a folyamatos szülői jelenlétet. Az előző évek tapasztalata szerint, a reggel 7-8 óra közti időszak és a délután 12-14 közti időszak a legforgalmasabb.

Segítségüket előre is köszönjük, mert a papírgyűjtést csak az Önök közre-működésével tudjuk lebonyolítani!

Köszönettel: az iskola Diákönkormányzata

 

 

Kategória:

2022.április 13-án, kétéves szünet után újra meg tudtuk tartani a több mint húsz éves múltra visszatekintő iskolai vetélkedőnket. Nagy volt az érdeklődés, ugyanis több mint száz lelkes gyermek nevezett / 29 csapat /, ötletes csapatneveket találtak ki. Szorgosan együttműködve készítették a csapattagok a különböző kellékeiket.

A verseny reggelén, zászlókkal, kitűzőkkel, egyenpólóban, kabalákkal felszerelkezett gyerekek vártak bennünket az udvaron a ragyogó napsütésben.

Egyszerre két irányba indítottuk a csapatokat, térképpel, egyeztetve az állomások útvonalát, és az útközbeni feladatokat. A teljesített feladatokért járó pontokat a maguk által készített menetlevelekbe gyűjtötték.

Kollégáink felkészülve, változatos kihívásokkal / keresztrejtvény, puzzle, találós kérdések, fizikai próbatétel/, várták őket, a Mólónál, a Testvérvárosi parkban, a Présháznál, a Fácánosban, a református templomnál, a Múzeumnál.

Izgatottan vártuk vissza a csapatokat, akik elfáradva, de vidáman érkeztek meg. Mindannyian úgy nyilatkoztak, hogy jó volt, tetszett nekik a kihívás. Legtöbben éltek a lehetőséggel és vicces, találó csatakiáltással zárták az útjukat, amelyet értékeltünk a szép menetlevelek és az egységes öltözet mellett.

A verseny elérte a célját, jó társaságban, végig sétálva Fonyód egy részén, tudással és élménnyel gazdagodtak gyermekeink.

Reményeink szerint az elkövetkező években semmi sem szabhat már gátat a versenynek, ezt a szép hagyományt tovább tudjuk folytatni mindannyiunk örömére.

 

Eredmények:

 

Eredmények: 5-6. évfolyam  
   
  1. Tankos csapat
  2. Vadállatok
  3. Harcosok
    Erdei pumák
  7-8. évfolyam
  1. Csillámpónik
    Katica csapat
  2. Sehol Sincs Királylány
  3. Rózsaszín Pandák

 

Minden versenyzőnek gratulálunk, várjuk őket jövőre is!

 

A versenyen, illetve az eredményhirdetésről készült képeket IDE KATTINTVA találják meg!