Írta: Robi
Kategória:

Eddigi felajánlásukat megköszönve kérjük, továbbra is támogassa

adója 1%-val közhasznú alapítványunkat.

Írta: Robi
Kategória:

A Palonai Magyar Bálint Általános Iskola pályázatot hirdet takarítói állás betöltésére közalkalmazotti jogviszony keretében, teljes munkaidőben, 2019. január 3-i kezdéssel. 

  • A munkavégzés helye: 8640 Fonyód, Fő utca 8.
  • Jelentkezési határidő: 2018.12.15.
  • Jelentkezni e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve levélben a Palonai Magyar Bálint Általános Iskola 8640 Fonyód Fő utca 8. címen lehet.
  • A jelentkezéshez kérjük mellékelni rövid önéletrajzot, az iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolatát és erkölcsi bizonyítványt.
Írta: Robi
Kategória:

 

 

Iskolánk Karácsonyi műsoráról készült képeket IDE kattintva tekintheti meg!

Írta: Robi
Kategória:

 

Hálásan köszönöm a 2018. 11. 24-én megrendezett Magyar Bálint Általános Iskoláért Alapítvány bálján részt vett kedves vendégeknek, hogy velünk töltötték az estét. Köszönet mindazoknak, akik támogató jegyek vásárlásával, tombola tárgyak felajánlásával járultak hozzá gyermekeink tanórán kívüli programjaihoz, jutalmazásához, táborozásához, az iskolaudvar szépítéséhez.
Külön köszönöm a Szülői Munkaközösség szervező munkáját, a nyitótánc betanítását, a fellépők kiváló produkcióját.
Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik önzetlenül munkájukat és idejüket áldozták azért, hogy a több, mint 200 vendégünket zökkenőmentesen kiszolgálhassuk. Így Lengyel Tímea ízléses dekorációját, a Huber család munkáját, a Városüzemeltetés és a Vagabundok szállítómunkáját, a Fonyód Konyha kiváló ételeit, Schäfer Péter felajánlását, amellyel nagyban hozzájárultak a bál sikeréhez, a jó hangulathoz.

 

Tisztelettel:

Makkos Csaba
intézményvezető